вівторок, 3 січня 2017 р.

Взяли участь в шкільному флешмобі до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

1 грудня - ця дата щорічно закликає всю світову громадськість не просто пам'ятати про цю поки що невиліковної хвороби, але і бути терпимими до тих, хто вже є переносником цього захворювання. І, головне, що повинен для себе зрозуміти кожен - слід розуміти, що профілактика дуже важлива в боротьбі за здоров'я.
На сьогоднішній день таке захворювання, як СНІД, відомо в кожному куточку земної кулі. Його справедливо називають великомасштабною епідемією, чумою 20-го і 21-го століть, яка реально загрожує людству. Щороку 1 грудня весь світ відзначає день боротьби зі СНІДом. Це не просто чергова значуща дата в календарі, а день скорботи за мільйонами померлих від цієї невиліковної хвороби. За статистикою на сьогоднішній день понад 42 млн людей, в самих різних куточках світу, страждають від смертельно небезпечного вірусу, що викликає у людини дефіцит імунітету. Щодня близько 15000 людей потрапляють в категорію хворих.
День боротьби зі СНІДом, 1 грудня, покликаний зупинити цю страшну статистику і зменшити темпи поширення епідемії по світу. Небайдужі до цього і учні 7-Г класу, які носили в цей день червоні стрічки

Немає коментарів:

Дописати коментар