середа, 13 липня 2016 р.

Взяли участь в екологічній акції «Білокора красуня»

«Дерево - твоя історична
батьківщина»

(Народна мудрість)
(Сучасні масштаби екологічних змін створюють реальну загрозу життю людей, тому навчально-виховна діяльність школи має бути спрямована на виховання екологічної культури учнів, щоб виросло покоління, яке охоронятиме довкілля. 
Сьогодні головною проблемою суспільства є охорона довкілля. Причиною багатьох недобросовісних вчинків, які здійснюють люди, – це незнання. Якщо людина майже нічого не знає про природу, не цікавиться нею, не милується її красою, то й відноситься до нею байдуже. В таких випадках дорослий повинен допомогли дитині побачити те, що він не помічав. Тому наша школа щороку оголошує конкурс малюнків «Білокора красуня». Учні не в силах вирішити глобальні задачі по охороні природи, але і те мале, що вони можуть зробити – турботливе  відношення до живого – вселяє надію на те, що ще багато поколінь будуть милуватися та користуватися дарами природи.
Акція «Білокора красуня» проводиться для того, щоб ознайомити дітей із символом нашої батьківщини і виховувати бажання берегти і любити красуню берізку. 
Що б отримати від дерева березовий сік, але при цьому не завдати березі відчутної шкоди слід виконувати прості правила.
1) Не використовуйте сокиру! 
2) Не прагніть «злити» з одного дерева весь сік! 
3) Після закінчення збору соку постарайтеся максимально допомогти дереву залікувати нанесену ранку.

Немає коментарів:

Дописати коментар